Matbröd, smörgåstårtor & kaffebröd

Ett baktips

2008-08-20 20:09 #0 av: [Asta]

Om du bakar en mäktig chokladkaka med mycket ägg, choklad och smör - glöm inte sockret!

Det gjorde jag och det är bara att konstatera - kakan blev visserligen god - men den blir en oformlig massa och ingen kaka.

Bah - vilken miss!

Anmäl
2008-08-21 20:14 #1 av: bubbelbubbel

förlåt, jag kan inte låta bli att skratta lite. :)
absolut en tråkig miss, men du lär aldrig göra om det igen, och kommer ju säkert få äta fler märkliga chokladkakor, med socker ;)

Anmäl
2008-08-21 21:43 #2 av: AnneN

Haha syrran min kom underfund med att ska man baka sockerkaka så blir den betydligt mer ätbar om man inte glömmer tillsätta vätskan

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2008-08-21 22:28 #3 av: [Asta]

#1 - det är helt OK att skratta! Jag skrev det här just för dumheten Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.