Köksutrustning

ute kök

2008-09-02 12:12 #0 av: preusvarg

hmmm.. har inte kommit överens med det "nya i fokus ännu"

Ja det var så länge sedan jag var inne å skrev så hela sidan e annorlunda men jag öppnar en nygammal tråd om ute kök. så här långt har jag kommit med mitt ute kök.

jo då jag har massor av grillar.. tycker en del i alla fall. den lilla på diskbänken har jag till extra värme. en av de högra har jag för varmhållning samt den andra högra har jag för "normalgrillning" och den skumma grillen till vänster är en barbecue grill/ varmrök. 

Jag är väldigt sugen på att bygga fler tillbehör till den ex en kallröknngsdel. men jag har funderingar på om jag ska göra kallrökningsdelen i trä eller metall är det någon som har nån rolig idé

Anmäl
2008-09-04 21:01 #1 av: preusvarg

nurå ska vi se om det inte går att få till bilden på mitt ute kök som är under uppbyggnad *L*

Anmäl
2008-09-04 21:03 #2 av: preusvarg

finns det nån annan som har ute kök? vore kul med bilder och idéer. jag har byggt lite till sedan bilden tagits. grillarna står numer på granit plattor och det ska dras vatten till diskbänken och lite hyllor ska byggas under diskbänken *L*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.