Annons:
Etiketterdesserterfruktgodis
Läst 2364 ggr
Strumpa
2009-03-25 17:46

Vad äter ni till våfflorna?

Ja, som frågan lyder :) Hur äter ni era våfflor idag?

Här blir det nog med glass och sylt. (inte tillsammans dock ;)

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Annons:
Anne
2009-03-25 21:25
#1

Sylt och grädde. Fast det blir faktiskt inga idag, det passade inte riktigt in tidsmässigt.. men kanske i helgen istället. :)

Sovgott
2009-03-25 21:37
#2

Jag gjorde äggvåfflor på jobbet idag som vi åt med grädde och sylt. Smarrigt! =)

giffan
2009-03-25 22:27
#3

kalla våfflor med kaviar och ost är jätte gott.

Annars vill jag ha hallonsylt å grädde, eller lite glass

~ Anneli ~ 
Sajtvärd för:  adopterade.ifokus

[Anna-N]
2009-03-26 08:15
#4

Sylt och grädde till våfflorna. Har tyvärr inte blivit några ännu. Obestämd

Love-
2009-03-26 09:38
#5

syld och grädde här

Besök gärna min FB:sida:http://www.facebook.com/RosaliesDesign och min hemsida http://www.rosaliessmycken.n.nu/
 Medarbetare på återbruk , trädgård och Feminism

 

  

AnneN
2009-03-26 16:00
#6

sylt och grädde

_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Annons:
bubbelbubbel
2009-03-26 16:00
#7

sylt och grädde, men en klick smör är också gott.

cillisw
2009-03-26 23:10
#8

Sylt och glass :)

[Asta]
2009-03-27 00:06
#9

Här är vi också så traditionella att det blir sylt och grädde. TIll helgen här också.

CarpetDiem
2009-03-27 10:39
#10

Smarrigt med våfflor. På lördag är det våffelfest hos oss och då finns det massor av alternativ.

De vuxna lär nog fastna för lyxvarianten med löjrom och smetana. Till det serveras det en Taittinger (champagne).

En annan variant är att man byter ut löjromen mot nypillade räkor i storleken 50-70.

Annars lär nog klassikerna gå bäst. Med grädde och syltvarianter. Allt från jordgubb till hjortron.

Hälsningar

Hälsningar

Thomas
Sajtvärd på Whisky och medarbetare på Järnbruk

EwaAngantyr
2009-03-27 15:02
#11

Mums vad gott med löjrom och smetana, måste provas!!  Jag kan tipsa om att skrädmjölsvåfflor blir jättegott!!  Recept brukar stå på påsen med skrädmjöl.

CarpetDiem
2009-03-27 16:29
#12

Skrädmjöl för mig = Nävgröt med massor av hårdstekt fläsk, rejält med fett och lingonsylt (f'n vet om läkarna gillar detta?)

Hälsningar

Thomas
Sajtvärd på Whisky och medarbetare på Järnbruk

Sehvrin
2009-03-27 18:58
#13

Åt inga våfflor, men när jag äter våfflor så är det med grädde och hallonsylt vanligtvis.

//Johanna, medarbetare på miljö.ifokus, svensknatur.ifokus och studier.ifokus

Annons:
Cajza
2009-03-28 00:34
#14

sylt och grädde

Karin
Medarbetare på Days of Our Lives
Uppfödare av perser & exotic - S*Kattakombens

DesireEsmeralda
2009-05-14 00:31
#15

På norskt sätt med brun getost! Sjukt gott!! Annars med glass eller sylt och grädde.

"Varje katt är ett original och ett mästerverk"

Kramis65
2009-05-14 22:17
#16

Det ska ju vara hjortronsylt! Till våfflorFlört och grädde

// Ulrika

Medarbetare på Frivillig arbetare, sorg ochMatlust En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. Man behöver inte veta allt, men man kan ta reda på det!

Emma-Andersson
2009-05-15 00:33
#17

Jordgubbssylt och grädde eller Jordgubbssylt och vaniljglass.
Sylten ska vara hemmagjord enligt mig

DesireEsmeralda
2009-05-15 00:47
#18

#16 Åh, Jaaaa. Riktigt gott. Glömde bort det. Eftersom jag är från Nord Norge brukade vi plocka våra egna hjortron när jag var liten. Mums…=)

"Varje katt är ett original och ett mästerverk"

Aelsklinn
2009-05-15 01:37
#19

Smält smör (penslas på) och strösocker gillar jag. Vanlig ljus sirap att ringla över är inte heller fel, bara man inte tar för mycket :)

SaraC
2009-05-15 19:48
#20

Jag vill ha ett våffeljärn Gråter

Gillar med hjortronsylt och vaniljglass eller med grädde och hallonsylt.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Annons:
Honestyisdead
2009-05-15 20:33
#21

Urk. Jag äter inte våfflor :)

Sagakeramik
2009-05-15 23:57
#22

Glass och lite hallonsylt… eller bara glass:)

Upp till toppen
Annons: