Etiketter: förrättersmårättertillbehör
Läst 4792 ggr
5/5/09, 2:13 PM
1
Hur rosta lök?
Eftersom jag älskar rostad lök undrar jag om någon vet ifall man kan rosta sin egen lök?
Annons:
5/5/09, 4:04 PM
0
#1
Jag skulle hacka löken fint, lägga det i en ugnsform, ringla över olivolja och eventuellt salt, sedan sätta in det i ugnen på ganska låg värme. Sen får man hålla kolla på det.
5/5/09, 8:08 PM
0
#2
Vill du ha den som den köpta - då är det fritering som gäller. :)
5/5/09, 8:29 PM
0
#3
*2 Fritera den som den är bara? Finhacka och ner i oljan?
5/5/09, 9:46 PM
0
#4
Ofta är det mjöl i den kommersiella också, om du kollar på innehållsförteckningen. Jag har inte testat själv :)
5/6/09, 11:21 PM
0
#5
Det verkar ju enkelt. Ska nog prova att göra det eftersom jag har flera ungar hemma som älskar rostad lök.
Nystartad sajt om jänkare! Wrooom!
Annons: