Etiketter: förrättersmårättertillbehör
Läst 4792 ggr
2009-05-05 14:13
1
Hur rosta lök?
Eftersom jag älskar rostad lök undrar jag om någon vet ifall man kan rosta sin egen lök?
Annons:
2009-05-05 16:04
0
#1
Jag skulle hacka löken fint, lägga det i en ugnsform, ringla över olivolja och eventuellt salt, sedan sätta in det i ugnen på ganska låg värme. Sen får man hålla kolla på det.
2009-05-05 20:08
0
#2
Vill du ha den som den köpta - då är det fritering som gäller. :)
2009-05-05 20:29
0
#3
*2 Fritera den som den är bara? Finhacka och ner i oljan?
2009-05-05 21:46
0
#4
Ofta är det mjöl i den kommersiella också, om du kollar på innehållsförteckningen. Jag har inte testat själv :)
2009-05-06 23:21
0
#5
Det verkar ju enkelt. Ska nog prova att göra det eftersom jag har flera ungar hemma som älskar rostad lök.
Nystartad sajt om jänkare! Wrooom!
Annons: