För-& smårätter & tillbehör

Hur rosta lök?

2009-05-05 14:13 #0 av: [Norum]

Eftersom jag älskar rostad lök undrar jag om någon vet ifall man kan rosta sin egen lök?

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl
2009-05-05 16:04 #1 av: Hera

Jag skulle hacka löken fint, lägga det i en ugnsform, ringla över olivolja och eventuellt salt, sedan sätta in det i ugnen på ganska låg värme. Sen får man hålla kolla på det.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2009-05-05 20:08 #2 av: Anne

Vill du ha den som den köpta - då är det fritering som gäller. :)

Anmäl
2009-05-05 20:29 #3 av: [Norum]

*2 Fritera den som den är bara? Finhacka och ner i oljan?

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl
2009-05-05 21:46 #4 av: Anne

Ofta är det mjöl i den kommersiella också, om du kollar på innehållsförteckningen. Jag har inte testat själv :)

Anmäl
2009-05-06 23:21 #5 av: sissie

Det verkar ju enkelt. Ska nog prova att göra det eftersom jag har flera ungar hemma som älskar rostad lök.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.