Matbröd, smörgåstårtor & kaffebröd

Vad är fel

2009-05-17 01:03 #0 av: Kramis65

Varför får jag brödet så tungt och stabbigt ändå tog jag inte allt mjöl?

// Ulrika

Medarbetare på Frivillig arbetare, sorg ochMatlust En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. Man behöver inte veta allt, men man kan ta reda på det!

Anmäl
2009-05-17 01:45 #1 av: [Norum]

Har du jäst det ordentligt då och vilket sorts bröd är det?

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl
2009-05-17 17:32 #2 av: Kramis65

Långpanne bröd med rågsikt, tänkte på det att kanske stod för kallt. Använde ju även torrjäst kanske det ska jäsa mera. Man ska nog inte baka mittinatten det blir bara felFörvånad

// Ulrika

Medarbetare på Frivillig arbetare, sorg ochMatlust En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. Man behöver inte veta allt, men man kan ta reda på det!

Anmäl
2009-05-17 22:35 #3 av: [Norum]

Torrjäst ska ha nästan hett degspad.. kanske det var för kallt?

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl
2009-05-17 22:46 #4 av: Kramis65

Tror på det oxå, Men när jag kände om det jäst studdsade det som det ska men mest ovanpåSkäms Ska jäsa det ordentligt nästa gång och sen använda färsk jäst

// Ulrika

Medarbetare på Frivillig arbetare, sorg ochMatlust En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. Man behöver inte veta allt, men man kan ta reda på det!

Anmäl
2009-05-18 13:13 #5 av: AnneN

Kan det vara så att det blev för lite mjöl så att degen blev för kladdig?

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-05-18 20:54 #6 av: Kramis65

Ja det kan det oxå har varit för lite mjöl

// Ulrika

Medarbetare på Frivillig arbetare, sorg ochMatlust En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. Man behöver inte veta allt, men man kan ta reda på det!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.