Fisk & Skaldjur

Kräftskal - buljong?

2009-08-17 21:11 #0 av: MaMaMade

Tänkte koka buljong på alla kräftskal vi fick över efter dagens kräftmiddag...men...använder man allt som blir över? Även huvudena? El bara "stjärtskalet"?

/Novis

Anmäl
2009-08-17 21:31 #1 av: [Norum]

Man använder rubb som stubb, sen silas ju alltng så det kommer ju inte en massa skräp i buljingen.

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl
2009-08-17 21:46 #2 av: MaMaMade

OKI, tack! Det är ju huvudena som står för det mesta på kräftan så...

Går genast till spisen...

Anmäl
2009-08-17 21:55 #3 av: [Norum]

Skickar min adress så att du kan skicka smakprov...*flin*

 

// Skruttis

Godmanskap & Gmfinfo

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.