Möra kycklingfiléer?
Jag ska ha lite folk över på lördag och ska bjuda på bland annat kycklingsallad.
När vi gör här rätten här hemma så brukar vi köpa en grillad kyckling samma dag men nu hinner jag inte handla samma dag och vi blir fler än familjen. Så jag tänkte köpa frysta kycklingfiléer och tillaga själv.
Men hur gör man för att få den så där mör?
Vilka kryddor är närmast de som används i butiken?
Tacksam för hjälp!
Sara
Om du ska ha den i en sallad skulle jag säga att det räcker med salt och peppar. Och det bästa sättet att få dem saftiga tycker jag är att steka dem på låg värme i ugnen.
Håller med Asta jag brukar låta bli och tina kycklingen också tycker den blir saftigare då. Ibland har jag på lite ingefära också.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Tack!
Vad är låg värme?
Sara
Jag brukar köra med 120 grader.
Ok, tack.
Sara