Fågel

Möra kycklingfiléer?

2009-08-18 20:28 #0 av: Sara

Jag ska ha lite folk över på lördag och ska bjuda på bland annat kycklingsallad.

När vi gör här rätten här hemma så brukar vi köpa en grillad kyckling samma dag men nu hinner jag inte handla samma dag och vi blir fler än familjen. Så jag tänkte köpa frysta kycklingfiléer och tillaga själv.

Men hur gör man för att få den så där mör?

Vilka kryddor är närmast de som används i butiken?

Tacksam för hjälp!

Anmäl
2009-08-18 22:24 #1 av: [Asta]

Om du ska ha den i en sallad skulle jag säga att det räcker med salt och peppar. Och det bästa sättet att få dem saftiga tycker jag är att steka dem på låg värme i ugnen.

Anmäl
2009-08-18 22:43 #2 av: Loucar

Håller med Asta jag brukar låta bli och tina kycklingen också tycker den blir saftigare då. Ibland har jag på lite ingefära också.

Anmäl
2009-08-18 23:03 #3 av: Sara

Tack!

Vad är låg värme?

Anmäl
2009-08-18 23:15 #4 av: [Asta]

Jag brukar köra med 120 grader.

Anmäl
2009-08-18 23:16 #5 av: Sara

Ok, tack. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.