Nope! Du menar dom torkade, nästan som chips?
#1 Precis. De är böjda, har en fettrand och är hårda och knapriga.
Nej, jag har aldrig fastnat för dom faktiskt. Men jag vet det är många som sitter och knaprar i sig dom med glädje.. :)
Jag är en av dom :)
Det beror på. Är de riktigt krispiga tycker jag det är gott. Men ibland är där en seg rand, det gillar jag inte riktigt. Men jag kan inte påstå att jag äter det ofta.
Har ibland köpt äkta svålar på Saluhallen här i Göteborg. Jättegott.
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Gillade det när jag var barn men inte nu…då har jag större cravings på jordnötsbågar
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
är inte riktigt förtjust i de på påse men när jag gör fläskstek har jag svålen kvar, rutar den och formligen älskar de färdiga svålarna. När pappa levde slogs vi om bitarna!
#8 Det är sådana jag brukar köpa. Riktiga om man nu får kalla dem så
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Ett tips till er som gillar fläsksvål….be affären ta hem tjocka revben med svålen kvar o så snittar ni svålen o steker i ugn….det brukar bli poppis vi hade det på julbordet förr…..
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
här skaffar jag halva grisar och då får jag med svål på. Enda nackdelen med halva grisar är att de har så förbaskat svårt att stå
du får hänga den på en krok i taket eller nåt
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
kanske såna där stödhjul man har till ungarnas cyklar?
Mm svålet på fläskstek blir ju helt himmelskt! Men här i HBG kan man inte köpa så gott svål. Här får man ta de som kommer från DK.
Det är väl självklart att man äter fläshsvaln, endera direkt på fläsket eller i ärtsoppan.