Annons:
Etikettmatprat
Läst 1048 ggr
Honestyisdead
8/25/09, 10:49 PM

Soja, hur väljer du?

Det finns ju en massa olika sorters soja.
Hur väljer ni?

Märker ni skillnad?

Har ni olika till olika saker?

Annons:
Loucar
8/25/09, 11:11 PM
#1

Jag har japansk soja till sushi o annars är det sällan jag använder det faktiskt

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Honestyisdead
8/25/09, 11:14 PM
#2

Jag använder Kikkoman till det mesta utom sushi. Sushi har jag aldrig gjort hemma, så jag tar den jag får med, antar att den är japansk dåFlört

[Asta]
8/25/09, 11:22 PM
#3

Kikkoman till sushi och så köper jag kinesisk till matlagning. Men vi använder ärligt talat väldigt lite soya.

korseett
8/25/09, 11:27 PM
#4

lite soja här med men Mrs Cheng´s använder jag då.

Upp till toppen
Annons: