Etikett: matprat
Läst 1048 ggr
8/25/09, 10:49 PM
0
Soja, hur väljer du?
Det finns ju en massa olika sorters soja.
Hur väljer ni?
Märker ni skillnad?
Har ni olika till olika saker?
Annons:
8/25/09, 11:11 PM
0
#1
Jag har japansk soja till sushi o annars är det sällan jag använder det faktiskt
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
8/25/09, 11:14 PM
0
#2
Jag använder Kikkoman till det mesta utom sushi. Sushi har jag aldrig gjort hemma, så jag tar den jag får med, antar att den är japansk då
8/25/09, 11:22 PM
0
#3
Kikkoman till sushi och så köper jag kinesisk till matlagning. Men vi använder ärligt talat väldigt lite soya.
8/25/09, 11:27 PM
0
#4
lite soja här med men Mrs Cheng´s använder jag då.
Annons: