Annons:
Etikettmatprat
Läst 1048 ggr
Honestyisdead
2009-08-25 22:49

Soja, hur väljer du?

Det finns ju en massa olika sorters soja.
Hur väljer ni?

Märker ni skillnad?

Har ni olika till olika saker?

Annons:
Loucar
2009-08-25 23:11
#1

Jag har japansk soja till sushi o annars är det sällan jag använder det faktiskt

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Honestyisdead
2009-08-25 23:14
#2

Jag använder Kikkoman till det mesta utom sushi. Sushi har jag aldrig gjort hemma, så jag tar den jag får med, antar att den är japansk dåFlört

[Asta]
2009-08-25 23:22
#3

Kikkoman till sushi och så köper jag kinesisk till matlagning. Men vi använder ärligt talat väldigt lite soya.

korseett
2009-08-25 23:27
#4

lite soja här med men Mrs Cheng´s använder jag då.

Upp till toppen
Annons: