Etikett: matprat
Läst 1048 ggr
2009-08-25 22:49
0
Soja, hur väljer du?
Det finns ju en massa olika sorters soja.
Hur väljer ni?
Märker ni skillnad?
Har ni olika till olika saker?
Annons:
2009-08-25 23:11
0
#1
Jag har japansk soja till sushi o annars är det sällan jag använder det faktiskt
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
2009-08-25 23:14
0
#2
Jag använder Kikkoman till det mesta utom sushi. Sushi har jag aldrig gjort hemma, så jag tar den jag får med, antar att den är japansk då
2009-08-25 23:22
0
#3
Kikkoman till sushi och så köper jag kinesisk till matlagning. Men vi använder ärligt talat väldigt lite soya.
2009-08-25 23:27
0
#4
lite soja här med men Mrs Cheng´s använder jag då.
Annons: