Matprat

Soja, hur väljer du?

2009-08-25 22:49 #0 av: Hera

Det finns ju en massa olika sorters soja.
Hur väljer ni?

Märker ni skillnad?

Har ni olika till olika saker?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2009-08-25 23:11 #1 av: Loucar

Jag har japansk soja till sushi o annars är det sällan jag använder det faktiskt

Anmäl
2009-08-25 23:14 #2 av: Hera

Jag använder Kikkoman till det mesta utom sushi. Sushi har jag aldrig gjort hemma, så jag tar den jag får med, antar att den är japansk dåFlört

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2009-08-25 23:22 #3 av: [Asta]

Kikkoman till sushi och så köper jag kinesisk till matlagning. Men vi använder ärligt talat väldigt lite soya.

Anmäl
2009-08-25 23:27 #4 av: korseett

lite soja här med men Mrs Cheng´s använder jag då.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.