Annons:
Etikettfågel
Läst 2477 ggr
[SarahOhrn]
2009-09-17 22:51

Rå kycklingfilé i kylen...?

Det är så att jag plockade upp 3 kycklingfileer vid 13:30 ungefär idag och dom är fortfarande inte upptinade (dom ligger i kylen), dom börjar såklart tina upp men är ett bra tag innan dom är upptinade tror jag. Kan jag ha dom där tills imorgon förmiddag tror ni utan att det är någon fara?

Annons:
Anne
2009-09-17 23:05
#1

Ja, det tror jag är helt lugnt.

[SarahOhrn]
2009-09-17 23:09
#2

Okej! :) ja, jag tänkte den är ju inte nära på upptinad än så den hinner ändå inte tina upp ikväll.. Och det måste väl va från den är helt upptinad man räknar att den kan ligga några timmar iaf..

Maria
2009-09-17 23:23
#3

Jag skulle inte tveka.Glad

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Loucar
2009-09-17 23:34
#4

Säger som de andra helt ok

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

[SarahOhrn]
2009-09-18 00:02
#5

vilken tur! :D

Upp till toppen
Annons: