Geisha-pannacotta med fräsch fruktsallad
Passa på & ge ditt stöd åt rosa bandet, köp geishachoklad & göra en ljuvlig pannacotta!
10 personer
8 deciliter grädde 2 deciliter mjölk 300 gram geisha 6 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp grädden, medans den kokar upp hackar du chokladen som sedan får smälta i grädden.
Sist kramar du ur vattnet ur gelatinbladen. Låt ett & ett smälta i grädden under vispning.
Häll gräddblandningen i en kanna genom en finmaskig sil. (detta för att sila bort de små krokantbitarna som annars lägger sig som ett lager i botten)
Häll blandningen i det du vill servera i, till exempel fina koppar eller whiskeyglas.
jag toppade min pannacotta med en fräsch sallad på sharonfrukt, passion & kaktusfikon.
Ida
Medarbetare på Florist
Låter supergott idalotta.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång