Desserter, frukt & godis

Geisha-pannacotta med fräsch fruktsallad

2009-11-01 15:40 #0 av: idalotta

Passa på & ge ditt stöd åt rosa bandet, köp geishachoklad & göra en ljuvlig pannacotta!

10 personer

8 deciliter grädde 
2 deciliter mjölk 
300 gram geisha
6 gelatinblad


Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp grädden, medans den kokar upp hackar du chokladen som sedan får smälta i grädden.

Sist kramar du ur vattnet ur gelatinbladen. Låt ett & ett smälta i grädden under vispning.

Häll gräddblandningen i en kanna genom en finmaskig sil. (detta för att sila bort de små krokantbitarna som annars lägger sig som ett lager i botten)

Häll blandningen i det du vill servera i, till exempel fina koppar eller whiskeyglas.

jag toppade min pannacotta med en fräsch sallad på sharonfrukt, passion & kaktusfikon.

Ida

Medarbetare på Florist

Anmäl
2009-11-01 16:03 #1 av: Loucar

GladLåter supergott idalotta.

Anmäl
2009-11-01 16:14 #2 av: idalotta

it is! Flört

Ida

Medarbetare på Florist

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.