Annons:
Etikettermenyermatsedlarmiddagstips
Läst 3427 ggr
Loucar
11/3/09, 6:18 PM

Dagens middag 21

Startar upp en ny då den andra kändes för lång.

Idag blir det stekt fläsk och stuvad vitkål till mig och potatis till dottern som vägrar äta stuvad vitkål.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Annons:
[cancan]
11/3/09, 7:01 PM
#1

Idag blir det spagetti och köttfärssås

sisal
11/3/09, 9:21 PM
#2

Jag åt en god hemgjord gryta med typ skinkschnizel, röd paprika, lök, vitlök, fransk senap, en skvätt vin och grädde. Till det klyftpotatis och ruccolasallad! Mums! Annat än Gorby´s piroger!Skrattande

Loucar
11/3/09, 9:30 PM
#3

Verkligen Sisal det lät jättegott har du kanske ett lite mer exakt recept för detta vill jag absolut testa. Glad

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

sisal
11/3/09, 10:25 PM
#4

Oj, fräste lök, paprika och vitlök först. Sen över med det i en lite större gryta. Fräste sen köttet, saltade, pepprade,lite soya, en gnutt  fransk senap. Sen över med det i grytan, skvättade i lite rödvin, lät puttra lite, sen i med grädde, lite mer senap, köttbuljong. Låt puttra och smaka av.

Svårt att ge exakta mått, höftade helt enkelt. Funkar nog bra med pasta eller i en pastagratäng, eller med kokt potatis också.

Brukar följa recept rätt "slaviskt", men vad gäller sådana här grytor så kör jag bara på helt enkelt.

Kan tänka mig att det är gott med champinjoner i och även broccoli!

Loucar
11/3/09, 10:48 PM
#5

Bara man har på ett ungefär brukar det inte vara nåt problem detta räcker utmärkt man ska ju smaka sig fram. Glad

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

sisal
11/4/09, 12:10 AM
#6

Och man kan ju använda Marmite istället för buljong! Flört Jag blev väldigt nöjd iallafall….

Annons:
Loucar
11/4/09, 4:31 PM
#7

Ingen Marmite i min mat Skrattande. Idag skulle det blivit lammgryta men jag hitta inget bra lammkött så det blir fläskköttsgryta med curry och ris istället.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

SaraC
11/4/09, 5:30 PM
#8

Idag har vi ätit biff med klyftpotatis, rucola, salladslök och parmesan.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Puhlo
11/4/09, 6:44 PM
#9

Idag ska jag göra en ungersk-inspirerad korvgryta och ha nokedli (hemlagade ungerska pastagrejer) till. Glad

DesireEsmeralda
11/11/09, 1:38 AM
#10

Idag har jag gjort köttfärslimpa med fetaost i och bacon på, brunsås, potatis och ärtor till. Skrattande

"Varje katt är ett original och ett mästerverk"

Honestyisdead
11/11/09, 10:00 PM
#11

Grillade kycklinglår, med en sås av sweetchili, soja, kycklingspad och tabasco. Ruccola, lök och gurka.

Loucar
11/13/09, 1:20 PM
#12

Ikväll blir det lövbiffsgryta med pastasnäckor.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Honestyisdead
11/14/09, 3:18 PM
#13

Idag ska vi äta Ungtupp hos svärmor. Till det blir det sås gjord på tuppens fett, pressgurka, gele, brysselkål, sallad och potatis. Brukar alltid få med mig sås hem, för jag älskar den Tungan ute

Annons:
Honestyisdead
11/16/09, 7:47 PM
#14

Ikväll ska jag göra min egen typ av pasta Carbonara.

Fint hackad vitlök, hackad råå lök, ruccola sallad och råå äggula blandas med pasta och knaperstekt bacon.

Chestnut
11/16/09, 10:48 PM
#15

Här blev det lasagne.

Med vänliga hälsningar
Chess

Puhlo
11/16/09, 11:22 PM
#16

Chicken ala King med trattkantareller istället för champinjoner. Mumma.

Tarzan88
11/17/09, 5:51 PM
#17

# 0 Hur gör man stuvad vitkål?Skäms

Loucar
11/18/09, 11:14 AM
#18

Jag skär kålen i 1,5 x 1,5 centimeterstora kuber och sen kokar jag den. Sen gör jag en vanlig stuvning på smör, mjöl, mjölk, salt och peppar. Busenkelt och supergott till falukorv eller stekt fläsk.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Tarzan88
11/18/09, 11:16 AM
#19

# 18 ja de lät gott Glad

Honestyisdead
11/23/09, 6:28 PM
#20

Idag ska vi grilla kyckling, till det gör jag en tzatziki och en grekisk sallad.

Annons:
SaraC
11/23/09, 6:51 PM
#21

Ikväll slänger vi ihop en "det som finns hemma"-gryta på högrev med lite champinjoner, lök och morötter.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Honestyisdead
11/25/09, 6:34 PM
#22

Just nu kokar jag kycklingbuljong. Det ska bli kycklingsoppa.

I soppan ska jag ha kycklingkött, timjan, vitlök, blekselleri, champinjoner, chili, tabasco och purjolök.

Strumpa
12/2/09, 12:25 AM
#23

Grillad kyckling med färsk pasta och paprika-& chili-creme fraiche samt sallad.

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Honestyisdead
12/2/09, 1:37 AM
#24

Idag blev det friterade revben till killen, och biff i sojasås till mig. Riktigt najs Glad

[cancan]
12/2/09, 9:20 AM
#25

Igår gjorde jag en pastagratäng med bacon, rödlök och färska champinjoner Skrattande Det blev smarrigt!

Idag blir det tacos och tårta hemma hos föräldrarna då min syster fyller år.

Loucar
12/2/09, 5:15 PM
#26

Idag blir det kyckling currysås och ris

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Bergspuman
12/3/09, 5:44 PM
#27

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag!

Men kanske åker o köper några pannkakor o gör mina svampcrepes Skrattande

Annons:
Honestyisdead
12/3/09, 6:49 PM
#28

Här blir det frikadeller med currysås och ris.

SaraC
12/3/09, 6:55 PM
#29

Idag blir det köttkorv och rotmos.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Tom-B
12/4/09, 12:02 PM
#30

"Hemmalagad" lasagne.

Hemmalagad inom citationstecken, därför att jag utnyttjar Knorrs lasagneblandning och recept, och rör ihop med fräst oxkött.

Och det som blir över fryser jag in till kommande tider.

Faktiskt en av de godare "färdigrätterna".

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

[cancan]
12/4/09, 12:25 PM
#31

Idag blir det fläskfile med stekta champinjoner och lök, sen en gorgonzolasås över och in i ugnen. Till det ris. Mums!

Loucar
12/4/09, 12:28 PM
#32

Idag blir det kycklingfilé och klyftpotatis med rödlök och fetaost. Tungan ute

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Tom-B
12/4/09, 2:31 PM
#33

Jag tror jag väljer Cancan idag. Var bor du? Hur dax kan jag komma?

Loucar! Blir det nå´t över, kommer jag imorgon Skrattande.

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Loucar
12/4/09, 2:44 PM
#34

Blir långt för dig då Tom eftersom du bor i Skåne och jag i Uppland, du får så gärna titta förbi på middag nån dag helt ok. Glad

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Annons:
Tom-B
12/4/09, 2:48 PM
#35

Ja, och imorgon får du också konkurrens av Särbon/Sambon. Den är svår!

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Loucar
12/4/09, 2:53 PM
#36

Haha har inga planer på att konkurrera med henne Tom Glad

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

SaraC
12/4/09, 3:35 PM
#37

Idag blir det mac n' cheese.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Bergspuman
12/4/09, 4:55 PM
#38

Och idag blir det fredagsplock, principen är Abendbrot - man lägger upp lite kallskuret på en tallrik och äter med ett gott bröd och helst nåt glas vin eller lite cider.

Jovich
12/4/09, 6:51 PM
#39

Idag blir det helstektkyckling, klyftpotatis, sallad och två olika dressingar. Till efterrätt blir det kladdkaka med grädde och hallon. Det är ju faktiskt fredag:)

Loucar
12/4/09, 6:55 PM
#40

Kladdkaka lät ju inte helt fel Jovich, välkommen hit till oss på matlust. Glad

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Jovich
12/4/09, 7:01 PM
#41

Tack så mycket! :)

Annons:
Chestnut
12/4/09, 7:57 PM
#42

Idag blev det en lite matigare smörgås med skinka, mozzarella, tomater och sallad.

Med vänliga hälsningar
Chess

Honestyisdead
12/4/09, 8:03 PM
#43

Idag ska jag panera skinksnitzlar. Till det blir det bearnaisesås, potatis, purjolök och gurka.

[cancan]
12/5/09, 11:20 AM
#44

Idag blir det bowling och mat med jobb, så de bjuder på fläskfilé, potatisgratäng och någon sås.. =)

Loucar
12/5/09, 11:24 AM
#45

Låter trevligt cancan bowling är alltid kul och att sen sitta o prata över en bit man gör det inte sämre.

Jag blev så grymt sugen på kladdkaka igår så det blir det allt nån gång under dagen idag och till kvällen blir det nåt gott kött, sås och potatisgratäng.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Martin
12/5/09, 5:04 PM
#46

Thaikyckling här.

En burk kokosnötsmjölk, en kryddmixpåse chicken thai, 400 gram kycklingfilé som skivats i bitar och sedan förstekts. Ner med allt i en gryta, och efterhand även ner med färsk broccoli, tärnad paprika, finhackad chili och en sväng vitlök. Mot slutet lägger jag även ner ett gäng sugersnaps så att de inte blir allt för mjuka, utan behåller lite crisp. Ris och ett glas vatten till (eller två glas om man har fått för mycket chilli!).

mvh Martin

Chestnut
12/5/09, 5:29 PM
#47

Fiskgratäng med pomme duchesse här. Till det broccoli och gröna ärtor.

Med vänliga hälsningar
Chess

Loucar
12/5/09, 5:30 PM
#48

Här blir det inte alls som jag tänkt från början dottern ville så gärna ha fajitas istället och sen lite glögg och pepparkakor.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Annons:
Tom-B
12/5/09, 7:49 PM
#49

Jasså, Loucar. Dottrn ville fajtas. Vad är det för slags middag?

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Loucar
12/5/09, 7:55 PM
#50

Haha nejdå Tom hon bad snällt faktiskt fajitas gör man av kyckling, kryddor, mjukt tacobröd, såser och grönsaker. Man lägger in allt i brödet och viker ihop hur smidigt som helst.

Snart ska vi mysa framför teven med glögg och pepparkakor.Glad

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Bergspuman
12/5/09, 8:01 PM
#51

Lagar ingen mat ikväll. Vi går ut o käkar på indisk restaurang! Jag tar nog tandoorikyckling med ris, och naan.

Loucar
12/8/09, 8:34 PM
#52

Idag blir det en bädd av rucolla på det rödlökstrimlor, tomater, och rökt lax. Över detta ringlar jag creme fraiche med en (efter smak) lagom klick wasabi.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

SaraC
12/9/09, 4:07 PM
#53

Idag blir det plommonspäckad fläskkarré med potatis, sås, gelé, äppelmos och gurka.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Loucar
12/9/09, 4:26 PM
#54

Idag blir det vitlöksräkor

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Tom-B
12/9/09, 4:53 PM
#55

Ååhh! Loucar. Varför bor du så långt bort?

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Annons:
Loucar
12/9/09, 4:54 PM
#56

Ja visst är det otur Tom annars kunde du fiska och jag laga till bytet. Tungan ute

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Tom-B
12/9/09, 6:21 PM
#57

Men vi hade nog inte blivit så feta på bara den matsedeln. Tungan ute

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Loucar
12/9/09, 6:23 PM
#58

Trodde du var en storfiskare Tom Tungan ute. Eller syfta du på att du ville ha nåt mer än fisken att äta hehe

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Tom-B
12/9/09, 6:36 PM
#59

"När storfiskar´n talar om hur stora fiskar han får, då räcker armarna inte till …"

Tore Skogman

För mej är flugfisket som tidigare jakten. Visst är det kul att komma hem med nå´t. Och skulle det aldrig bli nå´t, så tröttnade man kanske.

Men det primära är faktiskt naturupplevelsen. Du har en bild på Flugfiskes första sida, där jag står vid en fjällsjö alldeles ensam med kalfjället bakom mig. Någonstan i sajten finns också en bild , på Smultronställen, vill jag minnas, där ja g SITTER mitt ut i strömfåran och fiskar. Vid båda tillfällena, då bilderna togs, blev det "bara" naturupplevelsen. Men den minns jag väl så bra, som när bilden med den lilla öringen togs.

Och beträffande mer än "min fisk", så visst finns det mer man vill ha, inte bara äta. Oskyldig

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Loucar
12/9/09, 6:38 PM
#60

Håller med dig det är lugnet man vill åt jag får det när jag promenerar i skogen och plockar svamp. Men att sitta med bara ben på en sten en ljummen sommarkväll o bara njuta av tystnaden och vattnet framför en det är svårslaget.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Honestyisdead
12/9/09, 7:16 PM
#61

Idag är jag hemskt sugen på ISterband, men jag orkar nog inte gå till affären. Är för trött efter allt pluggande. Så får se om jag kan hitta ngt här hemma, eller om killen springer iväg ;)

Loucar
12/9/09, 7:20 PM
#62

Håller med dig om att det är gott Hera speciellt med dillstuvad potatis och rödbetor Tungan ute

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Annons:
Tom-B
12/9/09, 7:34 PM
#63

Isterband är tidernas.

Jag gör något jag kallar Stångkorv special. En maträtt, så enkel att laga till, hör till familjens manliga matsedelspecialitet sedan generationer, iaf Farfar gjorde den.

Ursprungligen var det väl Stångkorv som användes, men Isterband går lika bra.

Blanda den nedhackade korven utan skinn med kokt, tärnad potatis. Stek i vanlig stekpanna.

Servera med skivade rödbetor. Och ett stekt/vändstekt ägg om så önskas.

Smarrigt med en kall öl till (och en liten en).

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

[cancan]
12/9/09, 8:03 PM
#64

Idag blir det köttgryta med ris..

Martin
12/9/09, 8:30 PM
#65

Nödproviant från frysen (och lite från kylen) på sjukbädden idag, medan jobbet festar med julfest/julbord. Ibland är det inte rättvist… :o)

Blev i alla fall pitabröd fyllda på stekt renskav, som i slutet gjordes till en liten "röra" med Creme Cousine Sharlottenlök/gräslök, och lite pfefferoni. Inte så svårt, men gott. :o)

mvh Martin

Loucar
12/9/09, 8:32 PM
#66

Krya på dig Marny inte kul att bli sjuk när man ska ut på roligheter.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Honestyisdead
12/9/09, 9:20 PM
#67

Det blev isterband. Men på mitt eget sätt.

Steker korven i slantar, lägger den sedan på en bädd av roccula sallad och hackad gul lök. Över det ringlar jag lite sweetchilisås och habanero tabasco.

Loucar
12/18/09, 5:05 PM
#68

Idag blir det en köttbit och potatisgratäng här till det ett glas Allesverloren Tinta Barocca.Tungan ute

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Loucar
12/19/09, 6:02 PM
#69

Idag blir det saftiga revbenspjäll, gräddsås, potatis och inlagd gurka.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Annons:
Honestyisdead
12/29/09, 8:53 PM
#70

Idag blir det rimmad oxbringa som kokat 3 timmar. Till det det ugnsrostade rödbetor, morötter, potatis, vitlök och lök med timjan, smör och olja. Gör en rödvinssås till.

Loucar
12/29/09, 8:57 PM
#71

#70 Oxbringa som är så himla gott och speciellt med pepparotsås till. Dreglar lite.

Här blir det lite jansson senare åt så sen lunch idag.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Bergspuman
1/3/10, 1:14 PM
#72

Ikväll blir det simpelt: stekta kycklingfiléer och kokt ris och någon grönsak till. Måste dra åt svångremmen lite *L*.

Loucar
1/3/10, 1:20 PM
#73

Här blir det samma som gårdagen fläskfilé med avocadokräm och pommes

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Sovgott
1/3/10, 8:49 PM
#74

Hemmagjord potatisgratäng och älgtjälknöl. Knölen tog 15 timmar i ugnen och 5 timmar i lagen, så det var ingen snabbmat direkt. Ha ha. Men gott blev det! Tungan ute

Loucar
1/4/10, 4:02 PM
#75

Idag ska jag göra en av Heras favoriter Kyckling med grekisk sallad till måste bli lite nyttigare nu efter alla matglada helger känner jag.

Tjälknöl är mumsigt värre sovgott det åt vi på annandagen plus rökt hjort till just potatisgratäng.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Honestyisdead
1/5/10, 12:56 PM
#76

Loucar; haha vad kul att du skrev så, det drömde jag om inatt och blev skitsugen på Skrattande

Annons:
Loucar
1/5/10, 2:33 PM
#77

Ja vem vet Hera jag kanske körde med telepati.Flört

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Basset1
1/5/10, 6:25 PM
#78

Idag blev det slottsstek på älg och hasselbackspotatis och lite kokta grönsaker till, efterätt blir det persikopaj med vaniljsås.

Johan

 

Medarbetare på matlust

Loucar
1/5/10, 6:34 PM
#79

Låter jättegott Basset.

Här ska vi prova nåt nytt nämligen polkabetor jag har skivat dom supertunnt och lagt i lite olja, salt, peppar och oregano. Hoppas det blir gott till kycklinglåren vi ska äta idag. Ja jag vet vi är lite enformiga ibland så därför blir det kyckling 2 dagar i rad men det är ju så himla gott.Tungan ute

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Basset1
1/5/10, 6:46 PM
#80

Aldrig hört talas om polkabetor ! berätta gärna hur det blev Glad

Johan

 

Medarbetare på matlust

Loucar
1/5/10, 7:12 PM
#81

De blev faktiskt gott jag hällde ner dem i wokpannan och lätt de bli lite gyllenfärgade och knapriga kan verkligen rekommenderas. Kan faktiskt tänka mig att de skulle vara goda som chips snacka om fin färg det skulle vara på de chipsen.Tungan ute

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Honestyisdead
1/5/10, 8:17 PM
#82

Här blev det ribbestek med sallad.

Åsa S
1/5/10, 11:43 PM
#83

Dillkött + potatis

Annons:
HasseH
1/7/10, 8:31 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#84

Kerala fish curry, en bra och god vardagsrätt!

SaraC
1/7/10, 8:32 PM
#85

Kalops

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

[cancan]
1/7/10, 8:46 PM
#86

Köttgryta med ris

Basset1
1/7/10, 9:34 PM
#87

Köttgryta på älg och ris !

Johan

 

Medarbetare på matlust

Loucar
1/7/10, 9:41 PM
#88

Låter gott det mesta undrar vem jag ska våldgästa Flört

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Puhlo
1/7/10, 10:11 PM
#89

grön och vanlig tagliatelle till köttfärssås med oliver i. Jag hade i lite creme fraiche i min, för den blev lite salt enligt mig, men sambon hade bara på lite ost. :)

Basset1
1/8/10, 3:24 PM
#90

I dag blir det heta räkor med bandspagetti !

Johan

 

Medarbetare på matlust

Annons:
[cancan]
1/8/10, 6:39 PM
#91

Ikväll blir det oxfilé med hasselbakspotatis, smörslungade champinjoner och bearneisås. Får lyxa till det lite eftersom det är födelsedag =)

Loucar
1/8/10, 6:40 PM
#92

Grattis cancan

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Honestyisdead
1/8/10, 7:50 PM
#93

Här blev det grillade revben :)

Imorgon ska vi göra helstekt kyckling, med smör,bacon,lök och rosmarin fyllning. Ska gnida in det under skinnet också. Till det blir det broccoli och hemmagjord currysås.

SaraC
1/8/10, 7:52 PM
#94

Ikväll ska jag testa hasselnötsbiffar, sambon vill nog även ha köttfärsbiffar.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Loucar
1/8/10, 7:57 PM
#95

O hur gott lät inte det Hera Tungan ute.

Hasselnötsbiffar SaraC hur gör du dom?

Här blir det smått o gott framför teven med ett glas vitt.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

SaraC
1/8/10, 8:06 PM
#96

#95 Jag hittade ett recept, har aldrig testat det tidigare. Man tar  hackad lök och rotselleri och fräser i olivolja. Blandar med zucchini, ägg, senap och vitlök och steker i panna eller ugn.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Loucar
1/8/10, 8:34 PM
#97

Ok men varför heter det hasselnötsbiffar när det inte är några hasselnötter i?

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Annons:
Honestyisdead
1/8/10, 10:07 PM
#98

#97 de undrar jag också :P

SaraC
1/8/10, 10:23 PM
#99

#97/98 Haha, hoppsan Tungan ute Nötterna ska givetvis också med i köret med zucchini och resten. Förstår att ni blev fundersamma!

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Honestyisdead
1/8/10, 10:37 PM
#100

Aha :P Berätta gärna hur de smakade

ssofia
1/9/10, 4:22 PM
#101

Idag blir det köttfärssoppa på LCHF-vis!

Hållt den här LCHF ett bra tag nu, men måste nog tyvärr snart avbryta då jag gått och blivit laktosintollerant :(

Mvh Sofia

Medarbetare på Naglar

Basset1
1/9/10, 5:10 PM
#102

Fylda lövbiffar .

Johan

 

Medarbetare på matlust

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen
Annons: