Etiketter: desserterfruktgodis
Läst 2038 ggr
2009-11-18 22:06
0
polkagrisar
Jag och min gubbe brukar koka polkagrisar. Vi brukar göra tradionella röd/vita med pepparmyntsmak. Men vi skulle vilja prova på med lakritssmak. Hittade på borgeby kryddgård olika sorters lakrits, lakritsessens och lakritsrot. Men hur ska man göra? Tål de så stark värme som sockerlagen blir och ska man bara smaksätta eller ska de koka med en stund?
Annons:
2009-11-19 17:32
0
#1
Jag tror att du ska smaksätta på slutet, och använda lakritsessens eller lakritspulver - inte lakritsrot.
2009-11-21 13:28
0
#2
Tack för svar….!
2009-11-22 15:30
0
#3
Det finns lakrits att köpa på appoteket som tål värne det är en stång som är hård och icke söt eller salt
Den bör fungera till detta
Annons: