Jag gillar båda.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Jag har både ätit och bakat Tysk ostkaka (Käsekuchen) och jag gillar den mycket. Den har dock inte särskilt mycket gemensamt med Amerikansk cheesecake eller för den delen heller inte med Svensk ostkaka. Amerikansk cheesecake har jag bara ätit den variant som ska stelna i kyl eller frys och det är också gott.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Har inte ogillat någon sorts cheesecake jag någonsin smakat!
Men det finns två stycken som sticker ut:
1) Den björnbärsvariant jag fick på ett café på Kölns järnvägsstation - åååhh.
2) Den chokladcheesecake som finns på Café Storken i Uppsala.
SUCK!
Bergspuman den har jag missat jag brukar i och för sig alltid ta storkens special den går inte av för hackor den heller.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Den är ofta slut! Tricket är att komma dit INNAN studentrusningen börjar, då kan det finnas kvar av den .
Jag var stammis på Storken 1 år, så jag kan hela sortimentet ha ha.
Ok jag är ju inte där så ofta men den där låter ju som att den ska testas
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Har du inte provat den bakade cheesecaken ska du absolut prova! Det är vansinnig gott, tycker jag. Jag gillar nog alla sorters cheesecake, även den frusna och tyska varianten käsekuchen. Käsekuchen har jag dock aldrig sett i Sverige. Fast den amerikanska är min favorit. Leilas New York cheesecake med blåbär är smarrig
#9 Jag säger bara GÖR DET
#7 Det HAR jag! Har ju ätit mig igenom hela sortimentet under det år jag var stammis hihi .
Men jag tyckte mycket bättre om chokladcheesecaken. Kanske för att jag tyckte den där hallonsaken var aningens syrlig, jag är ju sötsakstokig ha ha.
#7 Tack då har jag 2 cafebesök räddade, jag behöver inte stå o vela vad jag ska prova.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
#11 Inte i just den här, men kan tänka mig att hallon också går jättebra.
#15 Det är bara att prova! Det kan inte bli fel Det du bör tänka på är att inte baka den för länge då den stelnar när den kallnat.
Tyvärr har jag bara en otroligt suddig bild på den jag har gjort.
Inget klår äkta hälsingeostkaka med varm hemmagjord hjortronsylt, grädde och vaniljglass!