Mjölmat, gryn & ris

Hur kokar vi och varmhåller pasta bäst?

2010-02-07 20:27 #0 av: Hera

Hur kokar vi och varmhåller pasta bäst?

Jag hittar det ingenstans.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2010-02-07 20:47 #1 av: Loucar

På restauranger brukar de koka den och sedan kyler man ner den med kallt vatten, häller på olja, sedan åker den ner i varmt vatten och röres om så den blir varm och ut i serveringen. Sedan gör man ju lite olika beroende på om det är storkök eller tallrikservering.

Men om jag skulle ha restaurang idag skulle jag bara jobba med färsk pasta och det tar ju bara nån/några minuter att laga till. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.