Etiketter: nötviltgris
Läst 1388 ggr
2010-02-13 10:56
0
Får i kål - Recept
Nu har jag pratat om detta i så många trådar att det är dags för ett recept känner jag.
1 kilo tunnbringa av får eller lamm
1 kilo vitkål
½ matsked salt
10 vitpepparkorn
1 lagerblad
4-5 deciliter vatten
Skölj köttet och skär det i bitar. Klyfta vitkålen. varva kött och kål i en gryta och strö över salt och vitpeppar mellan varven. Lägg i lagerblad och häll på vattnet. Koka upp, skumma och låt det sakta sjuda under lock i 1½ timme eller tills köttet är mört.
Detta är underbart en kall vinterdag.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Annons:
2010-02-13 10:58
0
#1
Låter väldigt gott ,gillar allt som har med kål att göra .
Johan
Medarbetare på matlust
Annons: