Annons:
Etiketternötviltgris
Läst 1388 ggr
Loucar
2010-02-13 10:56

Får i kål - Recept

Nu har jag pratat om detta i så många trådar att det är dags för ett recept känner jag.

1 kilo tunnbringa av får eller lamm

1 kilo vitkål

½ matsked salt

10 vitpepparkorn

1 lagerblad

4-5 deciliter vatten

Skölj köttet och skär det i bitar. Klyfta vitkålen. varva kött och kål i en gryta och strö över salt och vitpeppar mellan varven. Lägg i lagerblad och häll på vattnet. Koka upp, skumma och låt det sakta sjuda under lock i 1½ timme eller tills köttet är mört.

Detta är underbart en kall vinterdag.

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Annons:
Basset1
2010-02-13 10:58
#1

Låter väldigt gott ,gillar allt som har med kål att göra .

Johan

 

Medarbetare på matlust

Upp till toppen
Annons: