Portionsstorlek
Som vi diskutterat i Apelsin och örtkycklingstråden, så beräknar vi väldigt olika av hur mycket exempelvis kyckling vi använder i en rätt.
Hur gör ni i er familj och vilken fördelning gör ni av fett, kolhydrater, proteiner med mera.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Oj ,här tänker vi nog inte så mycket ,vi äter nog bara !
Johan
Medarbetare på matlust
Vi äter mycket protein och fett, och rätt lite kolhydrater.. Resultatet är mättare, och mindre gasmage för min del.
Jag är känslig när det gäller för "gräddig" och fet mat, så äter vi något sådant tar jag mer av det som inte är så "mastigt" istället. Annars tänker vi nog inte annat än att det ska vara gott!
Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar
Puttar upp denna tråd då jag/vi gärna vill höra hur fler fördelar maten.
Hälsningar
Louise
Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång
Äter mycket proteiner och fett, försöker att inte äta mycket kolhydrater.
Vi äter mycket proteiner och alltid de helfeta mjölkprodukterna och jag håller nere kolhydraterna.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Jag håller maten hyffsat balanserad, med lite lutning åt mer protein och mindre fett + kolhydrater. Min mage tål varken för mycket fett eller fibrer.