Annons:
Etikettmatprat
Läst 1848 ggr
MartinO
3/10/10, 2:22 PM

Hur vill du ha ditt frukostägg?

Detta är en grogrund för konflikt i familjen. Skall bli intressant att se resultatet.

Sajtvärd för Foto

Sajtvärd för Fågelskådning

Annons:
MartinO
3/10/10, 2:25 PM
#1

Jag ser bara en anledning att koka ett ägg och det är för att det skall gå att skala. Jag vill ha det så löskokt att man sörplar i sig det första när man skalat. Salt är bannlyst.

Sajtvärd för Foto

Sajtvärd för Fågelskådning

DesK
3/10/10, 2:28 PM
#2

Jag vill ha två frukostägg som är mediumkokta Tungan ute

Martin du är precis som min käre far och min käre sambo Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

[Tassy]
3/10/10, 2:29 PM
#3

När jag inte var allergisk var det medium, nästan hårdkokt som föredrogs. Det ska vara en liten lös droppe i mitten, då är det perfekt! Salt är ett måste.

Bergspuman
3/10/10, 2:56 PM
#4

Löskokt och mjukt!

Fast jag äter aldrig ägg till frukost annat än på hotell.

storost
3/10/10, 3:04 PM
#5

Medium, men jag äter vanligtvis 3 stekta ägg till frukost.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Honestyisdead
3/10/10, 4:20 PM
#6

Löskokt.

Annons:
Maria
3/10/10, 5:51 PM
#7

Löskokt men det viktigaste av allt är att det ska vara VARMTFlört eller i alla fall ljummet.

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Cristine
3/10/10, 11:45 PM
#8

Gulan ska vara lös men inte vitan..kan vara utan salt.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

MonisN
3/11/10, 12:36 AM
#9

Det ska vara lös gula och stelnad vita, plus saltTungan ute Dallrig genomskinlig vita är inte gott.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


MaMaMade
3/11/10, 3:54 PM
#10

*Hårdkokt*, 13 minuter men inte bli grönt. Lösare och det blir kräkvarning!

Mycket smör + några korn havssalt, alternativt rejält med majonnäs och bacon till. Kalles Kaviar när jag är väldigt saltsugen.

Tarja
3/11/10, 8:08 PM
#11

Löskokt Tungan ute

Maria
3/11/10, 8:09 PM
#12

Ingen mer som har synpunkter på om äggen ska vara varma eller kalla?

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

DesK
3/11/10, 8:14 PM
#13

Bumbleboo jag vill gärna ha äggen varma till frukost, men till ägg och räkmackan får de vara kalla Glad

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Annons:
Maria
3/11/10, 8:16 PM
#14

#13 Ja, där håller jag med digGlad ett varmt ägg skulle nog kana av räkmackanSkrattande

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Tarja
3/11/10, 8:22 PM
#15

Juste, jag vill gärna ha mina ägg varma Tungan ute

MonisN
3/11/10, 8:26 PM
#16

Tycker som #13!

Stekt ägg med kaviar är gott på pick-nickmackan!

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Honestyisdead
3/11/10, 8:38 PM
#17

Varmt ägg helt klart.

[Tassy]
3/11/10, 9:32 PM
#18

Varmt ägg ska det vara ja. Även på mackan så smöret smälter och man får se upp så ägget inte kommer åkandes i världens fart i smöret Flört

[Sephrenia]
3/11/10, 9:37 PM
#19

Jag vill ha ljumma medium kokta, skivade ägg med kaviar på en limpmacka Glad

Bergspuman
3/11/10, 9:49 PM
#20

Hahaha.

Det här var ju en rolig tråd.

Ägg i alla fasoner?

Jag kommer ihåg när jag käkade pizza calzone all'uova i Italien. Man slängde in ett ägg i Calzonen just innan gräddning.

O vad gott det var! Det kom ut och var lagom löskokt och kontasterade perfekt mot skinkan, degen och tomatsåsen.

Annons:
[Sephrenia]
3/11/10, 10:22 PM
#21

Aldrig vågat testa ägg på pizza, känns lite konstigt..

storost
3/11/10, 11:05 PM
#22

Håller med Bergspuman, ägg i Calzonepizza är jättegott!

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

[Sephrenia]
3/11/10, 11:15 PM
#23

Kanske man ska testa då, finns dock en pizzeria här som kör en pizza med bacon och ägg, känns lite som engelsk frukost Glad

MartinO
3/11/10, 11:15 PM
#24

Jag kokar gärna några ägg extra och lägger de i kylen. Skalar hela och stoppar in hela kalla ägget i munnen.

Sajtvärd för Foto

Sajtvärd för Fågelskådning

storost
3/11/10, 11:18 PM
#25

När vi kokar några extra ägg, då blir de hårdkokta. Sen efter skalning delar vi ägget i mitten, tar ut äggulan och blandar den med majonnäs eller crème fraiche.

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Sovgott
3/14/10, 12:56 PM
#26

Gulan får gärna vara lite kletig, men vitan ska vara fast. Jag vill ha Herbamare örtsalt på. Och äggen ska vara varma.

Maria
3/14/10, 12:58 PM
#27

Förutom att frukostäggen ska vara varma och löskokta så älskar jag några droppar Tabasco på och en klick smörOskyldig

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Annons:
Upp till toppen
Annons: