Etiketter: fiskskaldjur
Läst 5028 ggr
2010-06-21 20:04
0
Löksill på 5-minuters sill??
Har nu köpt en massa burkar med 5-minuterssill för att fixa lite olika krämiga såser till men kom på att löksill måste man ju ha oxå. Känns dåligt att köpa löksill när man "lagar" alla de andra själv.
Men, alla recept på löksill jag hittar på nätet är ju på själva inläggningen. Nån som vet vad man kan blanda ihop som lag /sås om man redan har färdiginlagd sill? Antar att det är typ lök, lite socker och kanske pepparkorn, men vad mer?
Annons:
2010-06-23 12:22
0
#1
Jag skulle nog koka en vanlig sillag och varva den skjöljda sillen i en glasburk med kryddor och lök.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Annons: