Jag dricker det vanligtvis med mjölk och socker.
Men har nu gått över till LCHF och dricker det då med kaffegrädde och sucketter(stavn.?).
Ett gammalt arabiskt talesätt säger att kaffe ska vara hett som h*tet och sött som kärleken. Själv föredrar jag kaffet utan "föroreningar" det vill säga svart, men någon gång är det gott med en capuccino Ska du vara riktigt renlärig LCHF-are bör du nog använda vispgrädde i kaffet.
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Jag dricker inte kaffe längre, men när jag gjorde det drack jag med mjölk eller svart.
Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar
#2 Jag är inte så extrem som många är, så jag är inte äkta ;)
Här på skolan finns det bara mjölk, men jag dricker kaffe helst med vispgrädde.
Vänliga hälsningar Stephan
Svart, starkt, jättevarmt i liten tunn kopp.
Kaffe i mängd, svart och med socker, naturligtvis! Socker är nyttigt!
// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!
Jag dricker inte kaffe, jag är teoman!
Någon gång kan jag ta en kaffedrink men då ska det vara rejält med "godsaker" i, gärna lite choklad o *mycket* grädde!
Dricker inte kaffe alls. Men är mycket förtjust i varm choklad och chai latte.
Usch, kaffe är något av det värsta jag vet. Kan inte ens äta chokladbollar eller desserter om det är kaffe i det.
De få gånger jag dricker kaffe så dricker jag det svart.
#1 - Jag har för mig att du tidigare har skrivit att du använder ett annat sötningsmedel än socker och sucketter. (Ett som är nyttigare än socker och sucketter.)
Eller så har jag blandat ihop dig med någon annan.
#12 Du blandar ihop mig med någon annan :)
Dolfen kanske tänker du på stevia, denna är populär men den har en lite speciell smak åt lakritshållet
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
#13 - Hittade tråden "Stevia - istället för socker?".
Jag blandade inte ihop dig.
#14 - Tänker inte på stevia. Men om detta skrevs det i tråden "Stevia - istället för socker?".
#15 Då har jag missförstått dig. Trodde du pratade om sötningsmedel liknande sucketter :)
Honung använde jag innan också ja.
#14 Inte alla stevior går åt lakritshållet, det beror på stevioid och tillverkningen.
Vänliga hälsningar Stephan