Etiketter: fiskskaldjur
Läst 2945 ggr
3/2/11, 7:32 AM
0
Vit fisk som blir ...
På Flugfiske har vi en fråga om hur "Vit fisk blir fastare i köttet".
Finns någon här som kan ge frågeställaren ett tips?
Tom
//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.
Annons:
3/2/11, 9:02 AM
0
#1
Lite syra vid tillagningen; citron eller en skvätt vinäger.
3/2/11, 9:14 AM
0
#2
Som #1 säger och det går bra med lite vitt vin också och det funkar för all fisk - inte bara vit
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
3/2/11, 5:32 PM
0
#3
Tack!
Jag har vidarebefordrat det.
Tom
//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.
3/2/11, 5:33 PM
0
#4
Tack!
Jag har vidarebefordrat det.
Tom
OCH SÅ BLEV DET DUBBELT!??!
//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.
Annons: