Fisk & Skaldjur

Vit fisk som blir ...

2011-03-02 07:32 #0 av: Tom-B

På Flugfiske har vi en fråga om hur "Vit fisk blir fastare i köttet".

Finns någon här som kan ge frågeställaren ett tips?

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.


Anmäl
2011-03-02 09:02 #1 av: MaMaMade

Lite syra vid tillagningen; citron eller en skvätt vinäger.

Anmäl
2011-03-02 09:14 #2 av: DesK

Som #1 säger och det går bra med lite vitt vin också och det funkar för all fisk - inte bara vit Glad

Anmäl
2011-03-02 17:32 #3 av: Tom-B

Tack!

Jag har vidarebefordrat det.

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.


Anmäl
2011-03-02 17:33 #4 av: Tom-B

Tack!

Jag har vidarebefordrat det.

Tom

OCH SÅ BLEV DET DUBBELT!??!

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.