Etiketter: desserterfruktgodis
Läst 1006 ggr
12/23/16, 3:54 PM
1
Saffran och apelsin?
Har gjort en vaniljpannacotta och tänkte göra en apelsinsås (med lite gelatin) att ha ovanpå och är i valet och kvalet om jag ska ha saffran i såsen också? Tänker att båda varianterna lär ju bli gott men bara apelsin kan bli fräschare och kanske godare. Vad tror ni?
/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus
Annons:
12/23/16, 4:09 PM
1
#1
Jag tycker saffran och apelsin går bra ihop, men ta inte för mycket saffran bara, för då "försvinner" apelsinsmaken.
12/23/16, 5:36 PM
0
#2
Instämmer med #1
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Annons: