Annons:
Etiketterdesserterfruktgodis
Läst 1006 ggr
OlgaMaria
12/23/16, 3:54 PM

Saffran och apelsin?

Har gjort en vaniljpannacotta och tänkte göra en apelsinsås (med lite gelatin) att ha ovanpå och är i valet och kvalet om jag ska ha saffran i såsen också? Tänker att båda varianterna lär ju bli gott men bara apelsin kan bli fräschare och kanske godare. Vad tror ni?

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Annons:
Wony
12/23/16, 4:09 PM
#1

Jag tycker saffran och apelsin går bra ihop, men ta inte för mycket saffran bara, för då "försvinner" apelsinsmaken.

DesK
12/23/16, 5:36 PM
#2

Instämmer med #1

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: