Desserter, frukt & godis

Saffran och apelsin?

2016-12-23 15:54 #0 av: OlgaMaria

Har gjort en vaniljpannacotta och tänkte göra en apelsinsås (med lite gelatin) att ha ovanpå och är i valet och kvalet om jag ska ha saffran i såsen också? Tänker att båda varianterna lär ju bli gott men bara apelsin kan bli fräschare och kanske godare. Vad tror ni?

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2016-12-23 16:09 #1 av: Wony

Jag tycker saffran och apelsin går bra ihop, men ta inte för mycket saffran bara, för då "försvinner" apelsinsmaken.

Anmäl
2016-12-23 17:36 #2 av: DesK

Instämmer med #1

Désirée

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.