Etiketter: rådtips
Läst 1108 ggr
10/13/16, 8:30 AM
2
Boktips: Syrat
Hittade en så trevlig bok som jag tänkte tipsa om:
"Syrat" av Charlotte Pike.
"En inspirerande vägledning för dig som vill göra surdeg, yoghurt, surkål, kefir, kimchi och mycket annat."
"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen
Annons:
10/13/16, 9:59 AM
1
#1
Tack för tipset! 🙂 Det har kommit flera bra och intressanta böcker i ämnet, på senare tid. En av dessa är: Fermentera, mat med jäst, mögel & bakterier av Jenny Neikell 🙂
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
10/13/16, 9:04 PM
1
#2
Dom har varit på min önskelista länge 🙂
l'm back
10/14/16, 6:45 PM
1
#3
Jag har Karin Bojs bok. Vad finns mer i de andra böckerna?
Annons: