Hur länge förvara fryst kyckling?
Hur känslig är kyckling egentligen? Jag har en matlåda med hemlagad thaigryta med kyckling från slutet av april i frysen. Riskfritt att äta?
Jag är väldigt dålig på att lukta och bedöma. Känner mig helt enkelt inte säker på den metoden om det inte luktar extremt illa.
Det skulle jag äta utan att blinka, om det varit fryst. Om det inte luktar rejält illa är det förmodligen ingen fara.
Om det har varit fryst, så tina och värm lite och smaka. Smakar det bra, så kan du äta det 🙂
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Jag hade ätit det, har det varit fryst så tror jag inte det är något fel på det.
mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar
Det finns nya sätt att öka hållbarheten på mat. Oseriös forskning tycker jag. bara ett litet plåster sägs det. 😃
http://www.metro.se/metro-teknik/ljus-ide-for-farsk-mjolk/Objgik!14_1437-48/
Jag har ätit grytan. Den smakade utmärkt och inte blev jag sjuk heller.