OT - Off Topic

Snabbnudlar+ägg?

2015-09-06 05:27 #0 av: Haku

Jag undrar om någon av er har testat att ha ägg i snabbnudlar? läste någonstans om att det skulle vara gott, alltså typ att man delar något ägg och har i nudelsoppan för att få det mer mättande, vad tror ni?


Anmäl
2015-09-06 08:30 #1 av: tlover

Jag har det, fast jag har ett kokt ägg i + massa grönsaker och annat gott.

(däremot så gör jag det sällan nuförtiden utan gör egen nudelsoppa, delvis för att jag inte tål gluten)

Vad vill du ha för månadstema nästa månad?
Te, Kampsport, Norrland, Företagande, Anslagstavlan m.m
Glöm inte att följa mig på facebook och instagram!

Anmäl
2015-09-06 08:44 #2 av: Devya

Då jag åt sådant så brukade jag lägga i kokta ägg. Men nu tycker jag att nudlar verkar vara så hemskt onyttiga att jag undvikar sådana där man köper hem.

Anmäl
2015-09-06 09:45 #3 av: Hera

Har aldrig testat ägg. Men har i bacon eller kalkonkött, vårlök,  massor av färsk chili och vitlök. Även lite sesamolja.

Anmäl
2015-09-06 11:20 #4 av: parsley

Rå äggula är lite av en klassiker i buljong, t ex. Man tar en kopp buljong och knäcker i en äggula i den. Det borde fungera även med nudelsoppa. 

Någon gång i den grå forntiden åt jag stekt ägg och makaroner och tyckte det var gott. Glad

Anmäl
2015-09-19 15:09 #5 av: Aleya

Dom äter så till vissa rätter i  asien så det kan nog helt klart funka. Glad
Min pojkvän gillar att göra soba(dom där i svart burk på affären från nissin) med ett ägg i.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.