Etiketter: fiskskaldjur
Läst 1394 ggr
2015-08-07 17:52
1
kött och fiskfrågor
Vad är högrevshjärta för någon del av djuret och vilket djur? Är det verkligen hjärtat? Hur är köttet till konsistensen? Mört/segt/trådigt?
Jag undrar också hur havskatt smakar? Är det som torsk ungefär eller lax`? Mager eller fet fisk? Konsistens?
Annons:
2015-08-07 18:19
3
#1
Högrevshjärta är egentligen ingen styckningsdetalj. Det är en liten bit inne i högrev som ser ut som en filé. Grova muskelfibrer och mycket bindväv. Behövs möras.
2015-08-30 16:40
1
#2
Havskatt har fast kött och passar bra som kotlettfisk. Den klassas som en halvfet fisk.
mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar
Annons: