Fisk & Skaldjur

kött och fiskfrågor

2015-08-07 17:52 #0 av: millan21

Vad är högrevshjärta för någon del av djuret och vilket djur? Är det verkligen hjärtat? Hur är köttet till konsistensen? Mört/segt/trådigt?

Jag undrar också hur havskatt smakar? Är det som torsk ungefär eller lax`? Mager eller fet fisk? Konsistens?

Anmäl
2015-08-07 18:19 #1 av: Hera

Högrevshjärta är egentligen ingen styckningsdetalj. Det är en liten bit inne i högrev som ser ut som en filé.  Grova muskelfibrer och mycket bindväv. Behövs möras. 

Anmäl
2015-08-30 16:40 #2 av: Ria74

Havskatt har fast kött och passar bra som kotlettfisk. Den klassas som en halvfet fisk.

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.