Annons:
Etiketterfärskorv
Läst 1667 ggr
millan21
2015-06-12 09:25

korvstroganoff

Det där gröna i såsen till korvstroganoff är det dill? Eller persilja?

Jag har aldrig gjort den rätten men tänkte göra det nu därför undrar jag.

Annons:
Aleya
2015-06-12 09:28
#1

Persilja samt dragon

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

millan21
2015-06-12 09:35
#2

Tack

Aleya
2015-06-12 10:18
#3

NP. Hoppas det ska smaka. :-)

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Honestyisdead
2015-06-12 10:45
#4

Grön sås till korvstroganoff? 

Hur gör ni den?

Aleya
2015-06-12 10:48
#5

#4 det är grönt I såsen. Och det är persilja och dragon.
Såsen är fortfarande i samma färg. det blir bara lite prickar

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Honestyisdead
2015-06-12 10:57
#6

Njä. I en riktig  Stroganoff  har man inte det. 

Men det låter gott.

Annons:
Aleya
2015-06-12 11:05
#7

#6 för mig är en riktig stroganoff så, tyckte skolans var ganska blä då dom sket i det. Så har faktiskt aldrig gjort på annat vis.

Men testa, du kan ta fryst eller färsk persilja, sen brukar jag ta torkad dragon och smula i där på slutet

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Honestyisdead
2015-06-12 11:15
#8

Jag har både persilja och dragon färsk :) Ska absolut testa!

VildaVittra
2015-06-12 11:21
#9

I riktig stroganoff har man inte korv, men däremot persilja. Och vad är riktig korvstroganoff? Finns det bara ett recept på köttfärssås och pyttipanna då också eller?

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Aleya
2015-06-12 11:22
#10

Och ett tips jag vill ge är att innan man ska börja steka på löken och korven är att steka på tomatpurén lite, samt stoppa ner en tärning med buljong.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Honestyisdead
2015-06-12 11:28
#11

#10 Jag bryner först korven, sedan fräser jag löken och sedan fräser jag med purén :) Med pure innan korven får man ju inte rätt yta tycker jag :)

Anterrabae
2015-06-12 15:06
#12

Spännande! Jag har heller aldrig haft persilja och dragon i korvstroganoff, det måste jag testa! Tror jag haft oregano och timjan i däremot :)

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

TjockaBerta
2015-06-12 19:52
#13

Persilja klipper jag över när jag vill snoffsa till det men dragon har jag aldrig provat.

>>>Malum domesticum<<<

Annons:
fridaas
2015-06-13 23:43
#14

Dragon i korvstroganoff, det lät intressant, det har vi aldrig. Vi har bara falukorv, lök, grädde, tomatpuré, persilja och svartpeppar i.

Med Vänliga Hälsningar Frida

Kolla gärna in Finntrolls Hembränneri på facebook och instagram.

Maria
2015-06-14 12:59
#15

Jag brukar ha i Aivar istället för tomatsås eller både ock. Det blir himla gott.

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Lojs
2015-06-28 13:25
#16

Jag har alltid dill i min, tycker det blir supergott. =) Och så hemmagjord buljong såklart, men det har jag i typ allt. =)

"If someone ever says "-You don't need more aquariums." Stop talking to them, you don't need that kind of negativity in your life." ;)
Medis på akvariefisk.

Upp till toppen
Annons: