Annons:
Etiketterbakatdesserterkonserveratartikel
Läst 6776 ggr
Anne
4/13/06, 10:23 AM

En lätt dessert

Det är inte alltid man vill ha något mastigt efter maten, och då passar det här väldigt bra. Sött, fruktigt och med en otrolig smaksensation.

Fotograf: Anne Skoogh, Anne's Food

Det är egentligen inte mycket till recept! Du behöver en ananas, några skedar strösocker, och en näve färsk mynta. Skala och skär ananasen i små, tunna bitar. Ta en mortel, och krossa socker och mynta tills du har en blandning som ser ut som illgrön, fuktig sand. Strö det över ananasen, ge alla gäster varsin gaffel, och hugg in!

Av: Anne

Datum för publicering

  • 2006-04-13
Annons:
Pia
4/13/06, 11:02 AM
#1

Oj det låter mums, ananas är ju sååå gott:)

johan
4/13/06, 1:50 PM
#2

Håller med! Ananas är kanon!

Mvh // Johan

Född vid 334.00 PPM

Anne
4/13/06, 7:49 PM
#3

Och mynta passar verkligen SÅ bra till. Testa!

Pia
4/13/06, 9:53 PM
#4

Ja det förstår jag, det känns så himla fräscht - måste införskaffa mynta i helgen…:)

Christina
5/11/06, 10:29 AM
#5

Vilket toppenrecept - det kommer jag att använda i sommar massor med gånger.

Eine
9/30/06, 8:12 PM
#6

Visst var det  Nakne Kocken som hade en variant i ett av sina program?Jag har receptet uppskrivet tillsammans med annat han presterat.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Annons:
Anne
10/1/06, 1:24 AM
#7

Eine - absolut, idén är från honom.

Illan
10/1/06, 10:05 AM
#8

*fnissar* Det här får mig att tänka på ett tillfälle i somras. Jag var ensam (make och barn var på semester) och jag skulle pyssla om mig själv. Hittade ett recept med just ananas och mynta. Inhandlade särskilt ananasjuice och blandade ihop med mynta och sodavatten. Satte mig tillrätta på altanen med en god bok i solskenet. Tog en första sip…

Ptfrssssss! *fräser* Bluäck!!! Fy, så vidrigt! Å jag blev så besviken. Hade verkligen sett fram emot min stund. Nåja, jag hade hemmagjord flädersaft att ta till i alla fall…

Upp till toppen
Annons: