Annons:
Etiketterfiskskaldjur
Läst 3465 ggr
Tom-B
2009-12-02 12:00

Röka ål

Att varmröka kött eller fisk, är egentligen väldigt lätt.

På Flugfiske i Fokus, länken Röka ål, får du tips om hur man röker den på egen hand infångade ålen.

Ett litet observandum, dock. Ålen är utrotningshotad, så var försiktig och använd inte för mycket ål. Låt den leva vidare och föröka sig. På Flugfiske har vi också inlägg om just Ålen, se länken Ål.

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Annons:
Loucar
2009-12-02 17:13
#1

Kikade på länken jättebra information Tom, själv äter jag bara en liten bit ål om det finns den är lite för fet för att min mage ska gilla den.Glad

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

Maria
2009-12-02 17:43
#2

Rökt ål är bland det godaste jag vetGlad

/Maria

Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.

Tom-B
2009-12-02 19:26
#3

Loucar!

Magen bör vara en bisak i detta sammanhang. Det är smaklökarna som gäller. Skrattande

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Loucar
2009-12-02 19:28
#4

Tom säg det till min protesterande mage haha smaklökarna är det inget fel på och ål är gott.Glad

Hälsningar

Louise

 

Man kan smaka på allt ~ åtminstone en gång

 

MonisN
2009-12-06 13:09
#5

Brrr, nä ål är inte gott. Får mig att tänka på orm…..

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Tom-B
2009-12-06 13:20
#6

Får jag Din bit då, Mona?

Tom

//Tom-B har överlåtit värdskapet för Fiske Ifokus till Hera.

Annons:
MonisN
2009-12-06 13:37
#7

Mer än gärnaSkrattande

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Eine
2009-12-11 16:53
#8

Ni kan få min bit också..Cooläter inte sådan fisk.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Upp till toppen
Annons: